Астролозите казаха кои са зодиите, които владеят изкуството на психологията. След

...
Астролозите казаха кои са зодиите, които владеят изкуството на психологията. След
Коментари Харесай

Тънко чувство към другите: тримата най-големи психолози по зодия

Астролозите казаха кои са зодиите, които владеят изкуството на логиката на психиката. След секунда запознанство те могат да основат цялостен психически портрет на събеседника, както и да усетят по кое време да поддържат човек и кого да стимулират.
 
Ето кои са знаците на зодиака, които владеят изкуството на логиката на психиката, съгласно астралога Olga Stella:

Рак

Природата е дарила Раците с отлична вътрешен глас, с помощта на която те четат цялата нужна информация от човек. Някак съумяват тъкмо, без да познават човек, да дефинират неговите мисли, темперамент и посланието, с което е влезнал в къщата. Тези хора са най-хубавите съветници по безусловно всеки въпрос, от кариерата до страстите. Обикновено след рекомендациите им оставате с лекото чувство, че тъкмо това ви би трябвало сега.

Дева

Девите владеят чудесно изкуството на логиката на психиката. Всъщност това не е изненадващо, защото Девите съвършено имат няколко качества: успокоение, дарба да слушат, да сортират обстановката на части, да проучват, да създадат умозаключение и да разработят няколко тактики за премахване на казуса. Най-удивителното е, че всичко това се случва за секунди; мозъкът евентуално ги генерира със скоростта на светлината.

Скорпион

Тези хора, без да имат специфични умения, след секунда запознанство ще основат цялостен психически портрет. Ето за какво Скорпионите доста постоянно стават отлични психолози. Те усещат къде човек би трябвало да бъде раздвижен и подбуден да се промени и да работи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР